Inbraakpreventie voor uw woning of bedrijf?
Gebleken is dat 9 van de 10 panden niet goed beveiligd zijn tegen inbrekers. Dat zien wij ook tijdens ons Beveiligingsadvies bij woningen en bedrijven. Dit doen we op basis van de Beveiligingsrichtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW en de Verbeterde Risicoklasse indeling VKRI 2.0 conform BORG-B Met slechte sloten maakt u het ongure types makkelijk. Met goede Veiligheidssloten met een SKG Keurmerk moeilijk. De inbraakkans neemt dan met meer dan 80%. af.

Veiligheid
Veiligheid is erg belangrijk! Je huis is pas je thuis als je er veilig bent. Veiligheid is één van de belangrijkste voorwaarden om je op je gemak te voelen. Bij Aslan Sleutelhuis dragen we bij aan een veiliger Nederland. In de afbeelding hierboven zie je hoe je je kozijnen en deuren niet moet beveiligen. Alle sloten  die Aslan Sleutelhuis levert zijn voorzien van hang- en sluitwerk dat minimaal voldoet aan het SKG** keurmerk. Op aanvraag kunnen we zelfs leveren met SKG***. Verder voldoen de kozijnen altijd aan het politiekeurmerk.
IS EEN ANTI-INBRAAKSTIP VOLDOENDE?
Nee, dit is niet voldoende om inbrekers te weren. De anti-inbraakstrip plaatsen we tussen uw voordeur en kozijn. Dit betekent dat de inbrekers nog steeds door de achterdeur en openstaande ramen de woning kunnen betreden. Zorg er daarom voor dat u altijd een combinatie van inbraakwerende elementen aanbrengt op deuren en ramen.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram