Werkwijze

van ons

Werkwijze van Aslan Seutelhuis

De slotenmaker Aslan heeft jarenlange ervaring en expertise in slotenwerkzaamheden in Rotterdam en omgeving. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, het vervangen van sloten en inbraakbeveiliging, onze 24-uur service (zeven dagen per week) maakt het mogelijk dat we direct langskomen bij spoedwerkzaamheden. De werkwijze van een slotenmaker in Haarlem is veelzijdig en verschilt periode situatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de slotenmaker Rotterdam te bellen als er is ingebroken en u alle sloten direct wilt laten herstellen en/of vervangen. Ons werkgebied beslaat naast Rotterdam ook Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Dordrecht, Barendrecht enz.

Hang en –sluitwerk, deurbeslag en raamsloten

De slotenmaker in Rotterdam  is specialist in verschillende soorten beveiliging die ongewenste gasten buiten de deur houden. Zo bieden wij deskundige service voor onder meer hang- en sluitwerk, deurbeslag, maar ook raamsloten behoren tot onze specialiteit. Omdat elk huis of object een andere beveiliging nodig heeft en er veel verschillende producten op de markt zijn, is het verstandig om altijd advies in te winnen bij een van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd om mee te denken en een passend advies te geven. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde en zeer veilige sloten.
24/7 service bij spoed
Soms kan het voorkomen dat u uzelf buitensluit, bijvoorbeeld omdat de sleutel afbreekt in het slot. Dat kan iedereen overkomen. De slotenmaker in Rotterdam is er 24 uur per dag, zeven dagen periode week voor spoed- en noodgevallen. Wij komen direct langs en halen de afgebroken sleutel vakkundig uit het slot, zonder dat het slot vervangen hoeft te worden. Bij een spoedgeval na een inbraak, kunnen medewerkers van de slotenmaker in Rotterdam direct langskomen om stevige sloten van de hoogste kwaliteit te installeren, zodat inbrekers geen kans meer krijgen om binnen te dringen.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram