Kan ik mijn sleutels

laten bijmaken?

Ben je op zoek naar extra sleutels voor de binnen- en buitendeuren in jouw woning of voor jouw bedrijfspand? Dan kun je deze eenvoudig laten bijmaken. Een sleutelservice heeft vaak een uiteenlopende collectie van diverse sleutelmerken, zodat ook jouw oude sleutels makkelijk bijgemaakt kunnen worden. Wel is het zo dat sommige sleutels pas bijbesteld kunnen worden wanneer je het certificaat kunt tonen. Voor het bijmaken van zulke sleutels, kun je terecht bij ons!


Neem contact

Sleutel zonder

certificaat bijmaken?

Heb je een oude cilinder, dan is de kans groot dat deze geen veiligheidscertificaat heeft. De reden hiervoor kan zijn dat het type cilinder wat verouderd is of dat het cilinderslot een lager beschermingsniveau heeft. Met de sleutels van deze cilinders kun je direct naar de sleutelmaker. Daar wordt de sleutel snel bijgemaakt – soms zelfs met ‘klaar terwijl u wacht’-service!

Sleutel met

certificaat bijmaken?

Heb jij een gecertificeerd slot? Dan moeten bijbestellingen gedaan worden door de fabrikant zelf. Dit is bijvoorbeeld een bedrijf als Mauer of Nemef. Een sleutel laten bijmaken kan alleen in combinatie met de code die op jouw certificaat staat en een kopie van het certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat jij de enige bent die de sleutels van jouw sloten kan bijbestellen! Zoek in onze webshop bij ons assortiment sleutels jouw type cilinder/sleutel, voer het sleutelnummer in en bestel vervolgens zoveel sleutels als je maar wilt.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram